Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

15-11-2022

Ondernemen in een wereld in transitie

Op 14 december organiseert EDBA, deze keer in samenwerking met Rabobank Groene Hart Noord, haar 2de seminar met als thema de transitie naar een nieuwe economie.

Lees verder >
09-11-2022

De noodzaak is er, ervaring is opgedaan en nu doorpakken

Ondernemen in een wereld in transitie. Op 14 december organiseert EDBA, deze keer in samenwerking met Rabobank Groene Hart Noord, haar 2de seminar met als thema de transitie naar een nieuwe economie.

Lees verder >
09-11-2022

Kom naar het cybercrimecongres op 23 november in Avifauna, Alphen aan den Rijn

Wist je dat maar liefst 1 op de 5 ondernemers te maken krijgt met cybercrime? Ransomware, phishing, DDoS-aanvallen, defacing, e-fraude: het zijn een paar vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken.

Lees verder >
04-11-2022

Vacature Programmamanager Kenniscentrum en Ondernemersloket Circulaire Economie

MKB-ondernemers in Alphen aan den Rijn e.o. hebben een toenemende behoefte aan laagdrempelige en toegankelijke ondersteuning bij hun transitie naar circulair ondernemen. Voor veel ondernemers is dit immers een ingrijpende verandering en een zoektocht die veel nieuwe vragen kan oproepen over onderwerpen als kennis, businesskansen, regelgeving, financiering en samenwerkingspartners.

Lees verder >
01-11-2022

Wie nu niet instapt, mist de boot

Interview met Jan Rotmans, hoogleraar Transitiekunde aan de Erasmus Universiteit en schrijver van de beststeller “omarm de chaos”.

Lees verder >