Actueel

Laatste Nieuws

23-10-2020

Nieuwsbrief nr 35 d.d. 23 oktober 2020

Goedenavond! In deze nieuwsbrief een “hart onder de riem” voor de ondernemers in Alphen aan den Rijn van wethouder G.P. van As. Verder een oproep van onder meer de gemeente, EDBA, VOA en het MBO Rijnland om te investeren in de toekomst: heeft uw organisatie ruimte voor bijbanen of flexibel inzetbaar personeel dan horen wij dat graag. En een steunbetuiging aan de horeca!

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Lees verder >
15-10-2020

Nieuwsbrief nr 34 d.d. 15 oktober 2020

Goedenavond! Burgemeester Liesbeth Spies van Alphen aan den Rijn gaat in op de recente aangescherpte coronamaatregelen. Thuiswerken wederom als nieuwe norm: dit keer om een totale lockdown te voorkomen. Diverse MKB Ondernemers in gesprek met de minister-president. En een beetje lucht voor de bouwsector!

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Lees verder >
08-10-2020

Nieuwsbrief nr 33 d.d. 8 oktober 2020

Vandaag starten de cybertalks, laat je vanmiddag om 17:00 uur bijpraten over de invloed van techniek, digitalisering, thuiswerken en cybercrime op de dagelijkse bedrijfsvoering en doe actief mee. Ook een update op de regelingen en een nieuw vastgestelde wet die moet gaan helpen in het voorkomen van faillissementen. En verder: een oproep voor uitstel van lokale belastingen en een oproep aan vastgoedeigenaren en winkeliers.

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Lees verder >
07-10-2020

Oproep aan vastgoedeigenaren en winkeliers in de winkelgebieden van de gemeente Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft begin september aan Bureau RMC de opdracht gegeven om een evaluatie en actualisatie van de huidige detailhandelsvisie uit te voeren. De huidige visie functioneert op hoofdlijnen nog goed, maar de recente ontwikkelingen in de retail en het tempo waarmee veranderingen plaatsvinden, geven aanleiding om de visie op een aantal punten scherp te stellen en te actualiseren. Daarvoor vraagt de gemeente uw medewerking.

Lees verder >
30-09-2020

Nieuwsbrief nr 32 d.d. 30 september 2020

Morgen gaat het nieuwe steun- en herstelpakket in. Een tweede lockdown moet echt voorkomen worden is nu ook de klemmende oproep vanuit VNO-NCW en MKB-Nederland. Brancheorganisaties komen in ieder geval met een stappenplan voor het herstel van de economische vitaliteit van binnensteden. En tot slot veel vragen worden beantwoord als het gaat om: het voorkomen van cybercriminaliteit, hoe je toekomstbestendig wordt als retailer met living labs en handige stroomschema's en een webinar hoe te handelen in Corona gerelateerde werksituaties.

Lees hier de gehele nieuwsbrief

Lees verder >