Economic Development Board Alphen aan den Rijn

Edwin ten Brink

Edwin ten Brink Bestuurslid EDBA - Economic Development Board Alphen aan den Rijn
Bestuurslid EDBA

Edwin ten Brink

Tel : 0172-418782
Mail: cetenbrink@ten-brink.nl
Profiel: Edwin ten Brink

Vice-voorzitter VOA. Ondernemer bij Foodmarkt Ten Brink Food en vastgoedbedrijf Libertas VG.

Edwin ten Brink (1966) is getrouwd met Marike, heeft 3 kinderen (1996, 1998 en 2000) en is woonachtig in Alphen aan den Rijn. Hij is ondernemer en exploiteert Foodmarkt Ten Brink Food en vastgoedbedrijf Libertas VG in Alphen aan den Rijn. Zijn interesse gebieden zijn innovatie, (bedrijfs)culturen en filosofie. Vanuit zijn belangstelling voor het laatste volgt hij een part-time studie in Leiden.

In 2010 werd hij gevraagd voor het bestuur van de VOA, waar hij - met veel plezier - de portefeuilles Stad & Streek met Aanbestedingen, Ruimtelijke Ordening en Retail behartigt. In zijn laatste bestuursjaar (2016) is hij ook actief als vice-voorzitter. Binnen de VOA verricht hij lobbywerk voor Alphense ondernemingen en heeft hij veel bestuurlijke contacten met de politiek.

Lokaal is Edwin ten Brink actief als voorzitter van de Raad van Toezicht van de VoedselBank Alphen en als commissaris bij Theater Castellum. Daarnaast is hij onder andere verbonden aan de beleggingscommissie van het Supermarktfonfds.nl, een vastgoedfonds van en voor supermarktondernemers. In zijn vrije tijd leest hij veel en beoefent hij de Japanse krijgskunst Aikido. "Met mijn deelname aan het platform Economic Development Board Alphen aan den Rijn ga ik – samen met de andere deelnemers- een  ondernemende bijdrage geven aan de economische ontwikkeling en groei van Alphen."