Combineren van kennis en kunde in een nieuwe strategie

AANVRAAG 2e TENDER LEF REGELING 2017

Van 1 september 2017 tot 1 oktober 2017 kan je via een tenderprocedure aanvragen indienen bij het Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA) voor het verkrijgen van cofinanciering tot EUR 100.000,- binnen de LEF-REGELING.

De LEF-regeling is er om projecten te stimuleren, die van grote meerwaarde zijn voor onze lokale economie en bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen van het Economisch Actieprogramma 2016-2019. De cofinancieringsverlening aan projecten vindt plaats via een halfjaarlijkse tender, indien de gevraagde bijdrage groter is dan € 10.000,-. De eerstvolgende tender opent op 1 september a.s. Je heeft dan een maand de tijd om uw aanvraag in te dienen. Aanvragen onder de € 10.000,- mogen het hele jaar door worden ingediend.

Op woensdag 30 augustus 2017 vindt in het iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10, Alphen aan den Rijn, vanaf 17.00 uur tot 18.30 uur een informatiebijeenkomst plaats over de mogelijkheden van deze regeling en de voorwaarden waaraan je aanvraag in de komende tenderprocedure moet voldoen. Uit je aanvraag moet bijvoorbeeld blijken dat een project in cofinanciering wordt uitgevoerd. Je levert altijd zelf een bijdrage en er dient altijd sprake te zijn van een samenwerking tussen partijen die achter het plan staan. Wilt u gebruik maken van deze LEF-regeling of meer informatie, kom dan naar de informatiebijeenkomst. Opgeven kan via info@edbalphen.nl