Nieuwsberichten

Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o

Het goede gesprek voeren over de gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen e/o. Wat zijn de belangrijkste behoeften en te ondernemen acties? Hoe gaan wij daar gezamenlijk (ondernemers, overheid en onderwijs) invulling aan geven?

Het leverde op de Future day van 9 juli 2024 boeiende gesprekken en interessante uitkomsten op die gaan leiden tot aanbevelingen die in september 2024 worden gepresenteerd.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst

Lees hier het onderzoeksverslag

Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o Gezamenlijke invulling van de belangrijkste transitievraagstukken in Alphen aan den Rijn e/o

foto’s ByMip