Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 53 d.d. 23 apr 2021

Goedemiddag! In deze nieuwsbrief een terugblik op de online Week van het Werk met een replay van het webinar “Omdenken” en een succesvolle eerste online banenmarkt door Rijnvicus.Verder in deze nieuwsbrief.

Met de digitale bespaar assistent kun je direct zien hoe je kunt besparen op de energierekening van je onderneming. Ook handig is Parksharing. Vraag én aanbod van apparatuur, bedrijfsmiddelen, (rest)materialen, faciliteiten en personeel kun je zichtbaar, matchen en delen.

Alphen heeft een eigen kledinglijn waarbij de opbrengst ten goede komt van de Alphense horecaondernemers. De kledinglijn bestaat uit hoodies en T-shirts, waarbij € 12,50 netto per verkocht item ten goede komt aan de favoriete horecagelegenheid van de koper.

Tot slot, als eerste stap richting MKB-deal Rijnstreek ‘Boost your business online’ hebben de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, de ondernemings-verenigingen VOA, VON, OVKB, de Economic Development Board Alphen (EDBA) en VNO-NCW-West de MKB deal ondertekend en aangeboden aan de provincie Zuid-Holland. Hiermee geven deze partijen aan samen te willen werken aan een gezond MKB door hen te ondersteunen met een specifiek programma rondom de opgave digitalisering.

Lees hier de gehele nieuwsbrief