Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 54 d.d. 6 mei 2021

Goedenavond! In deze nieuwsbrief een aantal handige tips die je als ondernemer helpt in crisistijd, onder meer een routewijzer van de KvK en organisaties die (tijdelijk) gratis adviseren.

Is uw bijzonder uitstel van betaling afgelopen en kunt u nog niet aan uw nieuwe betalingsverplichtingen voldoen? Verleng dan uw bijzonder uitstel van betaling. Dat is het advies van de Belastingdienst. Dat kan nog tot en met 30 juni.

Verder in deze nieuwsbrief. Kickstart Your Career is het platform in Zuid-Holland waar recent afgestudeerden carrièremogelijkheden vinden voor een passende (eerste) baan. Voor bedrijven is dit dé manier om jong talent uit de regio aan te trekken. Daarnaast kan uw bedrijf een tegemoetkoming van 20% in de loonkosten aanvragen als je aan de voorwaarden voldoet.

Afgelopen week is het online platform WarenhuisAlphen.nl gestart. Op WarenhuisAlphen.nl zijn de belangrijkste gegevens over winkels, horeca en diensten in de gemeente Alphen aan den Rijn te vinden. Het platform is er voor alle lokale aanbieders van producten en diensten die zich richten op consumenten.

Tot slot, het producentenvertrouwen is op het hoogste niveau in twee jaar.

Lees hier de gehele nieuwsbrief