Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 56 d.d. 3 jun 2021

Voor winkeliers, ondernemers en gemeenten die samen hun winkel- en centrumgebied willen verbeteren, stelt de provincie Zuid-Holland subsidie beschikbaar. Focus ligt op het verbeteren en verhogen van de kwaliteit en het functioneren van winkel- en centrumgebieden. Ook gaat de subsidie voor innovatie bij recycling van afval bijna open.

De vooruitzichten voor het economisch herstel na corona zijn positief en het virus lijkt op zijn retour. Toch zijn er nog veel onzekerheden voor werkenden en bedrijven. Het kabinet is daarom van plan om het steunpakket voor banen en economie door te trekken in het derde kwartaal van 2021.

En verder in deze nieuwsbrief. Maar liefst 44 procent Nederlanders is bereid extra te betalen voor lokale producten en diensten en wil maar liefst 77 procent van de Nederlanders meer producten en diensten lokaal wil kopen.

Tot slot, het Uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (2019-2023), een samenwerkingsverband van bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen, dat zich sterk maakt voor de circulaire transitie van de Nederlandse maakindustrie, organiseert vrijdag 25 juni kennisdelingsbijeenkomst, aanmelden kan via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Lees hier de gehele nieuwsbrief