Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 63 d.d. 27 okt 2021

Op 14 oktober 2021 is de Economische Agenda 2021-2025 van de gemeente Alphen aan den Rijn vastgesteld door de raad. Met deze Economische Agenda zet Gemeente Alphen aan den Rijn volop in op de ontwikkeling naar een duurzame en toekomstbestendige economie, die niet alleen toegevoegde waarde en werkgelegenheid voor onze inwoners oplevert maar die ook bijdraagt aan duurzaamheid, leefbaarheid en inclusiviteit op de arbeidsmarkt.

Ook in deze nieuwsbrief: Boost Your Business Online. Een uniek, laagdrempelig initiatief vol verrassingen, waar jij met jouw bedrijf veel voordeel uit kan halen.

En #AlphenWerktDoor met de Week van het Werk en het banenfestival op 6 november!

Verder brengen we een nieuwsbrief van het Platform Groene Hart Werkt! onder de aandacht met in deze updates van inspirerende initiatieven op het gebied van circulair en duurzaam ondernemen uit het Groene Hart.

Over circulair en duurzaam ondernemen gesproken, wist je dat natuur jouw bedrijf en bedrijventerrein veel kan opleveren? Kom naar de conferentie Groen Werkt Beter op maandag 6 december en leer wat natuur kan betekenen voor de vitaliteit van medewerkers, aantrekkelijk werkgeverschap en vestigingsklimaat.

Tot slot, Rijnvicus, Seenons en het bedrijfsleven werken aan circulaire economie. Nog nooit is duurzaamheid en hergebruik van producten zo belangrijk geweest als nu. Rijnvicus ziet in deze ontwikkeling structurele, duurzame en nieuwe banen ontstaan voor haar doelgroepen op alle niveaus. Inmiddels zijn er al veel sociale ondernemers uit Alphen aan den Rijn die graag mee willen doen aan dit duurzame en circulaire initiatief.

Lees hier de gehele nieuwsbrief