Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 73 d.d. 6 mei 2022

Goedemiddag,

Doe mee aan de masterclass op 19 mei ‘Digitalisering als pure noodzaak voor je bedrijf’. Hier leer je alles over online marketing, digitale transformatie en innovatie en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf en jouw manier van werken.

Onlangs ondertekenden de VOA, EDBA en Gemeente Alphen aan den Rijn een intentieovereenkomst voor de oprichting van de Alphense Innovatiegroep Warmte (AIW). En er is veel interesse voor het project Zon op dak. Ondernemers en vastgoedeigenaren van Bedrijventerrein Molenwetering ontmoetten elkaar op 20 april.

Verder in deze nieuwsbrief. Het centrum van Boskoop is voor de komende vijf jaar weer een Bedrijven Investeringszone (BIZ). Uit een draagvlakmeting uitgevoerd voor invoering/verlenging van de BIZ in het centrum van Boskoop bleek dat sprake is van voldoende draagvlak. En lees meer over de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM). Hiermee kunt u als mkb-ondernemer energie besparen en meer verduurzamen.

In Nieuwkoop geven ze in ieder geval een inspirerend voorbeeld met hoe verduurzaming in de praktijk kan werken. Hier is op de nieuwe gemeentewerf een ‘showcase’ van biobased, biofilisch en circulair bouwen gerealiseerd.

Lees hier de gehele nieuwsbrief