Nieuwsberichten

Ondernemers doe mee aan onderzoek duurzaam ondernemen

EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en Gemeente Alphen aan den Rijn doen gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek brengt de uitdagingen en behoeften van ondernemers bij duurzaam en circulair ondernemen in beeld.

Met dit onderzoek brengen wij de uitdagingen en behoeften van ondernemers aan dienstverlening bij duurzaam ondernemen in beeld.

EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en Gemeente Alphen aan den Rijn doen gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek brengt de uitdagingen en behoeften van ondernemers bij duurzaam en circulair ondernemen in beeld. Hiervoor vragen wij ondernemers om een enquête in te vullen. Dit kan tot 30 april.

Waarom doen wij dit onderzoek?

Met dit onderzoek willen de genoemde partijen te weten komen waar ondernemers tegenaan lopen op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen. En aan welke vormen van dienstverlening ondernemers behoefte hebben. Op basis van de resultaten gaan de partijen de dienstverlening voor ondernemers verbeteren. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk ondernemers de enquête invullen.

Vul de enquête in!

Het is belangrijk dat ondernemers de enquête invullen. De enquête is kort en overzichtelijk. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot 30 april.

Neem deel via de link: https://nl.research.net/r/OnderzoekOndernemersdienstverleningAlphenadRijn

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst voor ondernemers in Alphen aan den Rijn.