Combineren van kennis en kunde in een nieuwe strategie

Laatste Nieuws

16-12-2019

EDBA zoekt nieuwe bestuursleden

EDBA, gestart in 2016, continueert in 2020 haar doelstelling tot het versterken van de economische structuur in de regio. De bundeling van de krachten van overheid, onderwijs, ondernemers en andere relevante partijen moet ook in de toekomst blijven leiden tot meer innovaties en werkgelegenheid.

Lees verder >
12-12-2019

Gemeente Alphen aan den Rijn en EDBA stimuleren initiatieven voor emissieloze stadsdistributie

vrachtwagens rijden nog steeds dag in dag uit het stadshart in om winkeliers en ondernemingen te bevoorraden. Op de fiets kom je er soms niet doorheen. De gemeente Alphen aan den Rijn en EDBA zien de ontwikkeling naar een emissieloze stadsdistributie als een belangrijk onderdeel in het streven om te voldoen aan de afspraken die zijn gemaakt in het klimaatakkoord. vanuit de publieke opinie neemt de weerstand tegen vrachtwagens in het centrum ook steeds meer toe. “Het toenemend aantal verkeersbewegingen door bevoorradende vrachtwagens en bestelbussen in het stadshart geeft, in dat verband, dan ook steeds meer uitdagingen”, stelt Joost Berkhout, directeur van EDBA.

Lees verder >
21-11-2019

De week van het werk

De Week van het Werk wordt georganiseerd door Ondernemers, Onderwijs en Overheid van Alphen aan den Rijn.

Lees verder >
19-11-2019

Samenwerken aan de economische toekomst van Alphen aan den Rijn

Regelmatig wordt mij gevraagd: die EDBA wat is dat? Wat doen jullie dan en waarom? Logische vragen die ik graag beantwoord.

Lees verder >
14-11-2019

Volop ondersteuning en kansen op weg naar een circulaire economie

Platform Groen Hart Werkt! stimuleert transitie.

Lees verder >