Duurzame Economische Ontwikkeling in Alphen aan den Rijn

Gerard van der Klaauw

Gerard van der Klaauw Platform EDBA - Economic Development Board Alphen aan den Rijn
Platform EDBA

Gerard van der Klaauw

Tel : 06-57944855
Profiel: Gerard van der Klaauw

Penningmeester VOA, Voorzitter Stichting Centrummanagement. Eigenaar van der Klaauw Consultancy voorheen Districtsdirecteur Retail ING Bank

Gerard van der Klaauw (1947) is woonachtig in Alphen aan den Rijn. Tijdens zijn periode als kantoordirecteur bij ING Bank Alphen aan den Rijn is hij halverwege de negentiger jaren een korte periode bestuurslid van de VOA geweest. Na zijn overplaatsing naar ING Bank Rotterdam is hij daar ruim 10 jaar werkzaam geweest als districtsdirecteur. In 2008 is hij met pensioen gegaan.

Vanaf het begin van dit millennium is hij ook actief geweest als voorzitter van de Alphense voetbalvereniging ARC. Na zijn afscheid als voorzitter in 2012 is hij door het toenmalige VOA-bestuur gevraagd om namens de VOA coördinator te worden voor het Economisch Actie Plan 2013-2015. "In de afgelopen jaren ben ik actief betrokken geweest bij het economisch wel en wee van het Alphense bedrijfsleven en ik hoop ook mijn steentje te kunnen bijdragen aan de realisatie van het Economisch Actieprogramma 2016-2019."