Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 64 d.d. 18 nov 2021

Goedemiddag,
Er is een grote belangstelling van ondernemers voor de innovatiegroep warmtetransitie Alphen aan den Rijn. Maar liefst 26 lokale ondernemers waren aanwezig bij de eerste bijeenkomst van de innovatiegroep over de warmtetransitie op 28 oktober bij iFlow. Gemeente Alphen aan den Rijn, Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) en de Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA) bundelen de krachten bij het opzetten van een unieke samenwerking.
Verder in deze nieuwsbrief. Het kabinet komt met uitbreiding van ondersteuningsmaatregelen. Het doel is getroffen ondernemers te ondersteunen met het betalen van hun vaste bedrijfskosten in het vierde kwartaal van 2021. Er komt onder meer ook ook aanvullende steun voor evenementen die door het aangekondigde verbod niet kunnen doorgaan. Ondernemersorganisatie VNO/NCW heeft in een bericht op 16 november al laten weten het een teleurstellend pakket aan maatregelen te vinden.
De Kick-Off meeting Boost Your Digital Business is uitgesteld. Het openingsevenement was gepland op 18 november. Helaas is de organisatie vanwege de aangescherpte Corona maatregelen genoodzaakt deze aftrap te verplaatsen.
Beter Bereikbaar Gouwe een stap dichterbij. De colleges van B&W en Gedeputeerde Staten van de gemeenten en provincie hebben in oktober ingestemd met het advies van de bestuurders over een maatregelenpakket voor een beter bereikbaar gebied rondom de Gouwe. U kunt het maatregelenpakket ook bekijken op www.beterbereikbaargouwe.nl.
En verder, ontmoet uw toekomstige werknemer op het witte doek! Bent u in deze krappe arbeidsmarkt ook op zoek naar mensen én wilt u kansen bieden aan werkzoekenden? Dan mag u WSP HR at the Movies op 18 november niet missen! Een Drive In bioscoop in de Theater Hangaar bij Valkenburg, waar u en andere werkgevers uit de regio vanuit de auto kunnen kijken naar videopitches van werkzoekenden.
Tot slot, wist je dat natuur jouw bedrijf en bedrijventerrein veel kan opleveren? Op maandag 6 december is hierover een conferentie 'Groen Werkt Beter'.

Lees hier de gehele nieuwsbrief