Nieuwsberichten

Nieuwsbrief nr 66 d.d. 16 dec 2021

Goedemorgen,
Deze week lanceert Alphen Marketing de wintercampagne ‘Lekker Lokaal’. Alphen Marketing wil met deze campagne het lokaal shoppen en eten extra onder de aandacht brengen en hiermee de consument (nog meer) verleiden om lokaal te kopen.
Ook zijn deze week de 15 genomineerden van de VOAWARDS bekend geworden. De winnaars worden op donderdag 13 januari 2022 bekend gemaakt.
In deze nieuwsbrief ook kansen voor ondernemers via aanbestedingen. Met het vierjarige programma Beter Aanbesteden wordt ondersteuning geleverd aan initiatieven uit (vooral) de regio.
Ook uit de regio, de helpende hand van het Regionaal Mobiliteitsteam Holland Rijnland. Veel bedrijven en sectoren ondervinden steeds meer de gevolgen van de coronacrisis. Het Regionaal Mobiliteitsteam Holland Rijnland (RMT HR) kan zowel u als uw personeel de helpende hand bieden.
Tot slot, het bedrijfsleven Holland Rijnland pleit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen voor een heldere economische visie en uitvoeringsagenda op regionaal niveau.

Lees hier de gehele nieuwsbrief